Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day

Uitgebreid aanbod voor aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders

Als trouwe partner van de Belgium Chocolate Awards heeft Rémy Cointreau Gastronomie ook voor editie 2018 zijn steun bevestigd. Gedurende de network breaks kunt u kennismaken met hun aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders.Hierbij alvast een voorsmaakje: 
Cointreau® concentraat is de professionele versie van de Cointreau® likeur,  op basis van zoete en bittere sinaasappelschillen. Het veelzijdig aroma parfumeert alle soorten crèmes, mousses, vullingen, ijsjes en sorbets met een delicate en fruitige frisheid. Het gaat ook perfect met rood fruit, citrusvruchten, gedroogd fruit, vanille, koffie, karamel, chocolade, praline...
Cointreau concentraat werkt verschillend afhankelijk van de toegepaste dosering:
<2%: het is een smaakversterker voor andere ingrediënten; tussen 2 en 3%: in uw recepten vindt u de originele en typische smaak van sinaasappel; 3% en meer: het is de volle aromatische kracht van Cointreau die uw creaties parfumeren.
Studies hebben ook aangetoond dat een dosering van 1,5% of meer kan verbeteren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.