Chocolate Awards Day in Ter Groene Poorte

Dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie

De 7de editie van de Belgium Chocolate Awards zal doorgaan op dinsdag 29 mei 2018 in Ter Groene Poorte. Het wordt een dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie waarbij de leerlingen de volledige omkadering zullen verzorgen. Zo zullen zij van ontbijt tot afsluitende receptie de aanwezigen verwennen met verschillende culinaire hoogstandjes. Voor deze editie is er een volledig dagprogramma uitgewerkt met o.a. workshops, demonstraties, network breaks en bovendien kunnen alle deelnemende creaties worden geproefd.
Iris Cornette, Algemeen Directeur van Ter Groene Poorte: "Onze school is trots om hét chocolade-event in dé chocoladestad thuis te kunnen brengen naar dé chocoladeschool van Vlaanderen. We verwachten een dag vol inspiratie en innovatie waaraan we met plezier onze samenwerking verlenen. Naast leveranciers en heel wat oud-leerlingen zullen we uiteraard ook de eigen collega's en leerlingen de kans geven om dit event te bezoeken en de innovatieve chocoladesfeer op te snuiven. We hopen dat velen ons voorbeeld zullen volgen door af te zakken naar Ter Groene Poorte."

De Belgium Chocolate Awards Day is ook open voor niet-deelnemers aan de wedstrijd

Meer info en inschrijven via www.belgiumchocolateawards.com

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.