Geheimen van ganachevulling ontsluierd

Presentatie Cacaolab tijdens Chocolate Innovation Conference op 28 september

Naast notenvullingen zijn ganaches wellicht de meest gebruikte vullingen in pralines. Ondanks het veelvuldig gebruik door chocolatiers en de uitdagingen gelinkt aan deze complexe vulling, werd er tot een aantal jaar geleden nauwelijks wetenschappelijk onderzoek verricht naar deze vullingen. Daar is de laatste jaren verandering ingekomen, dankzij Cacaolab en de Universiteit Gent. Tijdens deze presentatie op de Chocolate Innovation Conference worden de geheimen van een ganachevulling ontsluierd. Zo wordt dieper ingegaan op de structuur van verschillende types ganaches en de rol van de productiemethode, op de mogelijkheden om de houdbaarheid te verlengen en ten slotte komt ook suikervervanging in ganaches aan bod.
Spreker:Ir. Claudia Delbaere (Project Manager Cacaolab)
Back-up: Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (Professor Universiteit Gent, CEO Cacaolab)

Meer info en inschrijven: http://chocolaterie.pmg.be/nl/belgiumchocolatesummit

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine