Geheimen van ganachevulling ontsluierd

Presentatie Cacaolab tijdens Chocolate Innovation Conference op 28 september

Naast notenvullingen zijn ganaches wellicht de meest gebruikte vullingen in pralines. Ondanks het veelvuldig gebruik door chocolatiers en de uitdagingen gelinkt aan deze complexe vulling, werd er tot een aantal jaar geleden nauwelijks wetenschappelijk onderzoek verricht naar deze vullingen. Daar is de laatste jaren verandering ingekomen, dankzij Cacaolab en de Universiteit Gent. Tijdens deze presentatie op de Chocolate Innovation Conference worden de geheimen van een ganachevulling ontsluierd. Zo wordt dieper ingegaan op de structuur van verschillende types ganaches en de rol van de productiemethode, op de mogelijkheden om de houdbaarheid te verlengen en ten slotte komt ook suikervervanging in ganaches aan bod.
Spreker:Ir. Claudia Delbaere (Project Manager Cacaolab)
Back-up: Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (Professor Universiteit Gent, CEO Cacaolab)

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.