- 27 maart 2017
Versterkt muziek de smaak van chocolade?
Versterkt muziek de smaak van chocolade? Ontdek het antwoord op deze vraag tijdens de Belgium Chocolate Summit, tijdens een zintuigelijke reis die werd georganiseerd door The Sound Of Flavour. 'The Sound Of Chocolate' is een van de laureaten van het initiatief 'Make Brussels 2016', dat in het leven werd geroepen om Brussel te promoten als een creatieve stad. Het concept werd ontwikkeld door de organisatie The Sound Of Flavour. Die wil aan chocolade, een van de meeste vermaarde producten uit België, een innovatie dimensie toebedelen. Door mensen uit te nodigen om chocolade te proeven terwijl ze allerhande muzieknummers horen, wil de organisatie hen bewust maken van de manier waarop zintuigen elkaar beïnvloeden terwijl men van eten geniet. Wat je hoort, ziet en aanraakt zal een invloed hebben op je smaakbeleving. Met deze unieke multizintuiglijke reis, die samen door lokale chocolatiers, muzikanten en wetenschappers wordt ontwikkeld, wou men een origineel en authentiek ...
Sorry, dit is een premium artikel
Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.
Ontdek onze abonnementsformules