Chocoladeacademie geopend in Milaan

Wereldkampioen Davide Comaschi zal de academie leiden

‘s Werelds grootste chocoladefabrikant Barry Callebaut opent in Milaan zijn 20e chocoladeacademie. De academie zal geleid worden door wereldkampioen Davide Comaschi. Hij won in 2013 de internationale wedstrijd World Chocolate Masters. De academie is een trainingscentrum voor professionele chocolatiers van alle niveaus die hun vaardigheden willen verbeteren. De academie wordt ook de geknipte plaats om nieuwe trends, technieken en recepten te leren voor de Italiaanse markt. Daarnaast zal het ook de eerste academie zijn die recepten zal ontwikkelen voor artisanaal, Italiaans ijs met echte Belgische chocolade. Om de opening te vieren, kwamen chefs van over de hele wereld samen om een unieke taart te maken van maar liefst twintig verdiepingen hoog. “Milaan is de laatste jaren uitgegroeid tot de chocoladehoofdstad van Italië”, vertelt schoolhoofd Davide Comaschi. “Het is de stad waar de Salon du Chocolat plaatsvindt, de Italiaanse versie van de prestigieuze Parijse Kermesse en de plaats waar de eerste chocoladeacademie van Italië zal staan.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.