CHOCOLADE... SMAAKt naar meer  

CHOCOLADE... SMAAKt naar meer

CHOCOLADE... SMAAKt naar meer Ontdek alle facetten van de smaak van chocolade Cacaolab bvba, Choprabisco, FTE, UGent Sensolab en Senstech organiseren op donderdag 1 juni het seminarie 'CHOCOLADE... SMAAKt naar meer!' Tijdens dit event komen alle facetten van de smaak van chocolade aan bod. De opleiding richt zich tot medewerkers uit de volledige chocoladesector: chocolatiers, verantwoordelijken voor productontwikkeling, kwaliteit, etc. Het programma is als volgt samengesteld:- Bean-to-bar: wat bepaalt de smaak van chocolade?- Taste of Origins. Spreker: Julien Simonis (Puratos)- Hoe chocoladeproducten aanpassen aan de smaakvoorkeuren van de lokale consument? Casestudie Zuid-Oost-Aziƫ. Spreker: Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (UGent, Cacaolab bvba)- Verpakkingsgerelateerde smaakafwijkingen van chocoladeproducten. Spreker: Dr. Inge Dirinck (Senstech)- Sensorische analyse van chocolade. Spreker: Hans De Steur (UGent)- How to use sound to enhance the chocolate experience ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.