Jurgen Koens op Belgium Chocolate Summit

Met volle overgave kennis en expertise delen

Jurgen Koens (NL) is een creatieve duizendpoot op het gebied van patisserie, chocolaterie en glacerie. Wereldwijd ondersteunt hij bedrijven in de zoetwarenbranche met productcreatie, demonstraties, workshops en masterclasses. Ontwikkeling en innovatie staan hierbij steeds centraal. Zijn grote liefde voor het vak gecombineerd met zijn jarenlange internationale ervaring, maakt dat hij met volle overgave zijn expertise en kennis wil en kan delen. Hij geeft tevens graag deskundig advies op het gebied van materialen en omgeving. Tot slot is Jurgen ook oprichter van de Pastry Club in Eindhoven, een uniek concept waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd. Koens zal zijn opwachting maken op de Belgium Chocolate Summit.
Meer info op www.belgiumchocolatesummit.com.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.