PACK & GIFT 2017

Technologische ontwikkelingen brengen nieuwe creatieve mogelijkheden

De eerste editie van Pack & Gift maakte duidelijk dat de beurs alle betrokkenen bij de creatie van promoties, collectors items of andere limited editions wilde samenbrengen. Vandaag, bij de 10e editie, zijn de trends enkel verder ontwikkeld en werden de technieken verfijnd. De nieuwe technologische evoluties vergemakkelijken de productie van kleine batch runs, ze verkorten de productietijd en bieden oplossingen op maat aan. Dat doen ze tegen de laagste prijzen om de consumenten, die steeds meer toegevoegde waarde vragen, te blijven verrassen.
De 10de editie van Pack & Gift probeert deze nieuwe, immense mogelijkheden te tonen, die nieuwe perspectieven brengen op creatief vlak: gepersonaliseerde verpakkingen, accessoires, aan elkaar vastgemaakte producten, ontwerpershandtekeningen etc. De beurs is een unieke gelegenheid om de specialisaties van de exposanten ten volle te ontdekken alsook hun concrete programma's van conferenties, hun educatieve tentoonstellingen en hun competitie om de beste gepersonaliseerde oplossingen te vinden.
Pack & Gift 2017 gaat door op 21 en 22 juni in Porte de Versailles, Paris.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.