- 07 juli 2022
- | Bron: Bakery
Flexibele koeloplossingen op maat van de bakker.
In de bakkerij- en patisseriewereld komt er bij het productieproces heel wat warmte vrij vanwege de industriƫle bakovens. De productieruimtes hebben dus een gigantische warmtelast, met hoogoplopende temperaturen tot gevolg. Een efficiƫnte en betrouwbare koelinstallatie en ventilatiesysteem is dan zeker geen overbodige luxe. We zetten de 3 belangrijkste redenen voor een optimale koeling op een rij:
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.