BELGISCH BIOBROOD VAN LOKALE GRAANSOORTEN

BAKKERIJ KORST, VAN AKKER TOT BAKKER

Bijna was de oude bakkerstraditie verdwenen door de opkomst van de industrie, maar vandaag is ons land stilaan weer bezaaid met bakkerijtjes die sterk inzetten op traag gerezen, ambachtelijk brood. Zo ook in Kessel-Lo, waar Bakkerij Korst zich schuilhoudt. Linde Decoodt bakt in de oude spoorweghal zuurdesembrood van biologisch meel. De arbeidsintensieve manier van werken is voor haar de enige manier om echt kwalitatief brood te maken. “Ik koos vastbesloten voor lokaal, biologisch graan voor mijn zuurdesembrood. Ik wil mijn klanten het verhaal achter hun brood kunnen vertellen”, aldus Linde.

Meer weten over

WINKELIER AAN HET WOORD
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.