- 09 februari 2021
- Door Marie Verhulst
- | Bron: Bakery
Broodhemel brengt klanten in hogere sferen
Al meer dan twintig jaar zit Paul De Vos in het bakkersvak. Ook hij heeft de branche maar ook zijn beroep zien veranderen door de jaren heen. De bakker van vandaag moet niet alleen heerlijke producten kunnen afleveren, maar ook online aanwezig zijn en vooral up-to-date blijven van wat er speelt op de markt. En of dat Paul niet stilgezeten heeft. Hij ging van bakkerij 'Paul De Vos' in Oostakker naar de 'Broodhemel' met twee vestigingen in Sint-Amandsberg en Gent. Maar de visie waarbij kwaliteit steeds centraal staat, is nooit gewijzigd.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.