Broodhemel brengt klanten in hogere sferen  

Broodhemel brengt klanten in hogere sferen

Al meer dan twintig jaar zit Paul De Vos in het bakkersvak. Ook hij heeft de branche maar ook zijn beroep zien veranderen door de jaren heen. De bakker van vandaag moet niet alleen heerlijke producten kunnen afleveren, maar ook online aanwezig zijn en vooral up-to-date blijven van wat er speelt op de markt. En of dat Paul niet stilgezeten heeft. Hij ging van bakkerij 'Paul De Vos' in Oostakker naar de 'Broodhemel' met twee vestigingen in Sint-Amandsberg en Gent. Maar de visie waarbij kwaliteit steeds centraal staat, is nooit gewijzigd.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.