Gault & Millau eert de keuken van AZ Zeno

Gault & Millau eert de keuken van AZ Zeno  

In de gloednieuwe editie Knokke-Heist van de culinaire gids Gault & Millau worden liefst 5 bladzijden besteed aan de keuken van AZ Zeno. Culinair recensent Willem Asaert smelt helemaal voor de "smeuïg gegaarde ossobuco van sappig kalfsvlees met fijn merg in een diep smakende saus vol reliëf, even rijk en waarachtig als in het betere Italiaanse restaurant" (sic).

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.