Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
7 tips voor rendabele kortingen
Onder het motto 'korting is honing,winstmarge is koning' is het geven van korting een vorm van koopsubsidie. Lees meer van deze wijsheden van de hand van Pieter De Smet in deze online editie van Chocolaterie.
Dieter Devriendt
bladmanager
Respecteer altijd het principe: 'Voor wat, hoort wat!' Een prestatie vereist een gelijkwaardige tegenprestatie. Een gunst verwacht vroeg of laat een wederdienst, zoals de aankoop van een product in grotere hoeveelheden.
Zit er een toekomstige foodie in jou? Wil je even langskomen om te luisteren, te voelen en te proeven hoe wij jouw toekomst kunnen kneden tot een succesvolle carrière in de voedingssector? Kom even langs op een infomoment bij Ter Groene Poorte.
Na het faillissement van Evolution Media Group neemt PMG (Professional Media Group) enkele van hun titels over. Hiermee haalt PMG vijf nieuwe magazines in de voedingssector binnen en versterkt het zo zijn positie.
Tijdens de Food Discovery Days zijn er tal van mogelijkheden om uzelf te presenteren. Stel u voor aan geïnteresseerde afnemers via een proeverij of demonstratie. Laat uw creativiteit de vrije loop en inspireer anderen met uw vakmanschap.
Debic breidt haar aanbod verder uit met Debic Cream Cheese. Met dit gebruiksklare product biedt Debic de bakkerpatissier en de chef een verrassende veelzijdigheid en uitstekende werkbaarheid.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.