ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Chocolaterie
  • chevron_right Confiserie
  • chevron_right Patisserie
  • chevron_right Roomijs
  • chevron_right Grondstoffen
  • chevron_right Dranken
  • chevron_right Materialen
  • chevron_right Machinepark
    • Chocolademachines
    • Ijsmachines
    • Ovens
    • Koelen & diepvriezen
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Atelierinrichting
  • chevron_right Marketing
Koelen & diepvriezen
  • Premium

Remrijskast verplaatst nachtarbeid deels naar dag

21/2/2023

Perfect gerezen deeg leidt tot een optimale textuur en smaak. Temperatuur en luchtvochtigheid zijn hierbij cruciale factoren die te controleren zijn met een remrijskast. Bovendien is hiermee nachtwerk deels te verplaatsen naar de dag.

  • Premium

Gebruik van gekoelde degen blijkt onmisbaar

14/4/2021

Het bakkersberoep is de laatste 15 jaar sterk veranderd. Nachtwerk zal altijd bij het vak horen, al zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat er meer werk overdag kan gepland worden.

  • Premium

De koelcel staat garant voor optimale productbewaring

6/7/2020

Dankzij de grotere capaciteit, het gebruiksgemak en de overzichtelijke stockage is een koelcel een beter alternatief dan een klassieke koelkast. Fabrikanten kiezen veelal voor modulaire systemen bestaande uit met pur geïsoleerde sandwich­panelen. Ze schuiven perfect in elkaar: snel opbouwen en weer demonteren of eventueel uitbreiden behoren tot de mogelijkheden. De installatie van de koelcel, de verdamper en de condensor gebeurt door een koeltechnieker. De rekstellingen worden volledig naar wens geplaatst.

  • Premium

Bent u al in orde met uw koelinstallaties?

9/9/2019

Het is van groot belang dat u een grondige controle van uw koelinstallaties laat uitvoeren. Hoewel de wetgeving al sinds 2015 gewijzigd is, zijn er pas sinds dit jaar heel frequente en zware controles hierop. Wat kan u doen? En wat zijn de meest voorkomende fouten? Wij zetten ze graag op een rij voor u. Een gewaarschuwd man is er twee waard!