GEBRUIKT U AL PROTEINEN OF VEZELS IN UW PRODUCTEN?

Naast suikerreductie belangrijkste trends op Food Ingredients Europe (FIE)

Food Ingredients Europe (FIE) is van oudsher een beurs voor de grote industriële fabrikanten, maar meer en meer hebben ook vakmensen zoals chocolatiers, patissiers, ijsbereiders en koks de weg naar deze beurs gevonden. Qua ingrediënten, grondstoffen en trends is hier het nieuwste van het nieuwste te vinden. Vele exposanten werken tegenwoordig met chefs op hun stand die vernieuwende producten maken. Dus kom je zeker altijd thuis met genoeg inspiratie. Opvallende trends deze editie, onder meer proteïnegebruik, suikerreductie en vezels.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.