- 29 november 2017
- | 2 min. leestijd
Vloeibare vulling zonder suikerkorst
Pralon ontwikkelde een procedé voor het maken van pralines met een vloeibare vulling, zonder het gebruik van suiker als cement die alles samen moet houden. In de plaats hiervan is er een laag cacaoboter voorzien. Ook de vulling zelf is niet stroperig, wel zeer liquide. “Momenteel zijn er zes smaken, maar in principe is alles mogelijk, van puur water tot puur alcohol“, vertelt CEO Hugo Van Caekenberghe. De Signature Box bevat twaalf Pralons, met in het midden een verrassing, de 'Pralon Champagne'.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.