GLACERING IS BEPALEND VOOR DE UITSTRALING VAN UW CREATIES

Uitgebalanceerde recepturen vergroten sterk de mogelijkheden

De glacering van taarten is met het oog op de uitstraling van de creaties uiterst belangrijk. Afwerkingen met ganache, glaçage en/of gelei winnen duidelijk terrein door de productieve en strakke afwerking die mogelijk is. Glaceren is het aanbrengen van een laag glazuur (coating) of glaçage over het gehele oppervlak van een product. Het geeft uw gebak een beschermlaagje zodat het langer bewaard kan worden, uw product er aantrekkelijk uitziet en er een extra smaak toegevoegd kan worden. De meeste glaçages kunnen puur gebruikt worden, maar toevoegingen van gehakte nootjes, cacaogrué of zelfs fruitpurees of praliné scherpen de creativiteit aan.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.