Zwaluw PU-schuimen nu tot 18 maanden houdbaar

18 maanden in plaats van 9 tot 12 maanden

Vrijwel alle Zwaluw 1-component PU-schuimen hebben per heden een langere houdbaarheid van 18 maanden. Voorheen waren deze producten tussen de 9 en 12 maanden houdbaar. Dit is het resultaat van doorontwikkeling op de schuimen én op de ventielen. De verbeterde ventielen laten absoluut geen lucht en vocht door, zodat verkleving verleden tijd is. De producten hebben gegarandeerd een langere houdbaarheid, waarmee de wederverkoper en de gebruiker kosten besparen en minder ongebruikte producten worden weggegooid.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Chocolade-Atelier Vyverman creëert F-35 voor koning

Tijdens de aankomst van het eerste F-35-toestel voor de Belgische luchtmacht op 13 oktober 2025 stal ook een chocolade pronkstuk de show. Chocolade-Atelier Vyverman uit Sint-Niklaas overhandigde in Florennes een chocolade vliegtuig aan Koning Filip.

Chocolatier met prijswinnend degustatiesalon

David Van Acker en Pieter de Volder van ZUUT zijn geen onbekenden voor vakblad Chocolaterie. In 2023 wonen ze met hun eigen interieurcreaties nog de toenmalige Best Shop Design-categorie van de Belgium Chocolate Awards. Tijdens een bezoek aan hun fantasierijke winkel in Leuven spraken we over de geschiedenis van ZUUT en wat de toekomst brengt.

VABA-demo van Alexandre Bourdeaux is eclatant succes

Extra stoelen en banken moesten inderhaast tevoorschijn getoverd worden: zo vol zat het bakkerij-auditorium van Ter Groene Poorte voor de masterclass van meester-chocolatier Alexandre Bourdeaux. Hij gaf er de eerste VABA-demo voor chocoladeprofessionals, en dat viel duidelijk in de smaak.

Machinefabrikant die met u meedenkt is cruciaal

Er zijn verscheidene momenten waarop u als chocolatier het best stilstaat bij uw machinepark. Nieuwe types hebben een grotere capaciteit en verbruiken minder energie. Ze werken sneller, properder en zijn flexibeler. Hierdoor verbetert de kwaliteit van de chocolade én van uw eindproducten. Maak de juiste keuze door stil te staan bij uw noden, nu en in de toekomst. Bezoek verscheidene fabrikanten en vergelijk hun aanbod en service. De bean-to-bar trend zet zich gestaag voort en kleine instaplijnen worden betaalbaarder. Een 3D-printer laat u dan weer toe om unieke creaties te maken.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine