Yanmar pakte uit op demopark 2017

Nieuwe Yanmar B110W en V120

Op demopark 2017 in Eisenach (Duitsland) stelde Yanmar Construction Equipment Europe S.A.S. (YCEE) enkele nieuwe machines voor. De focus lag daarbij op de mobiele graafmachine B110W met een aanwagenkoppeling en -aansluiting op het onderstel. De machine is in staat om op bouwterreinen zware ladingen (4.800 kilogram) te vervoeren. Op die manier kunnen hulpstukken of ladingen zoals grind, steenslag en zand direct op de trailer geladen en getransporteerd worden. Dit betekent dus dat de B110W flexibeler, goedkoper en milieuvriendelijker is dan andere standaard graafmachines. Daarnaast stelde de Japanse fabrikant voor de eerste keer een laadmachine V120 voor in de kleuren van Yanmar. De machine weegt 7 ton en is uitgerust met een hydraulisch snelwisselsysteem dat gecombineerd kan worden met een variëteit aan hulpstukken die aan de voorzijde gemonteerd kunnen worden. Aan hun stand gaven Yanmar experts en Yanmar handelaars Atlas Mortag, LBG en Atlas Engel informatie over hun divers aanbod aan machines. Ze boden er bovendien extra garanties en financiële voordelen bij een aankoop van een van hun machines.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Vincent Denis is Benelux WCM

Begin november vond in de Chocolate Academy de Benelux preselectie plaats voor de World Chocolate Masters. Patissier Vincent Denis uit Charleroi won 3 van de 4 opdrachten in het thema 'Play' en wordt zo de Benelux-kandidaat die in 2026 naar de World Chocolate Masters trekt.

Video: Joya

Video: Joya Studente aan Ter Groene Poorte Louisa Hilger pakte op de Belgium Chocolate Awards uit met haar praline Joya. Joya betekent in het Spaans juweel, en daarmee geeft de chocolatier in spe een knipoog naar het centrale thema fashion. De praline bestaat uit een combinatie van fondantchocolade, geroosterd maanzaad, framboosgelei en een witte chai latteganache. De studente met Duitstalige roots doet er volgend jaar nog een jaartje postgraduaat bij. Het is haar ambitie om in Duitsland een eigen zaak te beginnen en onze oosterburen kennis te laten maken met Belgische chocolade.

Samensmelting smaak, presentatie & vaktechniek

Mid-oktober 2025 schakelde Irca Group Marijn Coertjens & Lotte van Gorp in om tijdens een eindejaarsdemonstratie hun collega's te inspireren voor feestelijke patisseriecreaties. Coertjens pakte uit met de hoogwaardige ingrediënten uit The Signature Collection terwijl van Gorp de diverse premiummerken van de Irca Group introduceerde.

Brood. in Roeselare keert terug naar de essentie

Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn. Achter de gevels van een imposant herenhuis in Roeselare vind je Brood., een bakker annex bistro waar - zoals de naam het al verraadt - brood centraal staat. Niet alleen is hun brood puur en onvervalst, ook hun visie is rechttoe rechtaan. Het doel? Duidelijk maken dat brood, zoals zij het maken, wel degelijk gezond is.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine