Délifrance, hotelleverancier van smaakvolle bakkerij- en cateringproducten




Délifrance zocht uit wat de wensen zijn van hotelgasten op het vlak van ontbijt. Aan de top staan de koffiekoeken, maar ze worden op de voet gevolgd door muffins. U kunt uw assortiment af te bakken producten aanvullen met de broodjes van Délifrance. Zo kunt u iedere hotelbezoeker en telewerker op elk moment van de dag bekoren.
Assortiment Délifrance voor hotels
Koffiekoek: een must
Het ontbijt blijft een van de belangrijkste redenen om een hotel te kiezen. Délifrance deed een studie naar de ontbijtgewoontes en stelde een perfect assortiment samen waarmee u zich als hotel onderscheidt van de concurrentie. Omdat meer dan driekwart van de gasten de dag begint met een koffiekoek en de helft daarvan met een croissant, is er de croissant Délifrance Héritage en een assortiment vegan- en bio-alternatieven.
Muffins en broodjes
Op de tweede plaats smaken de gasten (63% van hen) wel nog iets zoeters bij het ontbijt. De gezonde muffins van Délifrance (30% minder suiker dan vergelijkbare muffins op de markt) passen in dat plaatje. Ze zijn rijkelijk afgewerkt met bijvoorbeeld havervlokken en gevuld met bos- of veenbessen of appels. Uiteraard heeft Délifrance ook een groot aanbod klassieke broodjes en handgemaakte producten.
Voor seminaries en telewerk
Alle opgesomde gamma’s van Délifrance komen ook van pas tijdens conferenties, recepties en pauzes van seminaries. Denk aan de tea-timepauze waarop noch koffiekoeken, noch minigebakjes mogen ontbreken. Ze zijn ook in trek bij bedrijfsmedewerkers die in vergaderzalen van hotels telewerken op om het even welk moment van de dag. Maak vrijblijvend een afspraak met een salesverantwoordelijke van Délifrance om samen met hem een voor u ideaal assortiment samen te stellen.


