Beursbezoek Partnercontent

Voed je passie tijdens Saveurs & Métiers

2-3-4 februari 2025 in Namur expo

De enige vakbeurs in Franstalig België voor professionals in de voedingsindustrie en catering komt terug naar Namur Expo op 2-3-4 februari 2025.

120 exposanten zullen aanwezig zijn voor 3 dagen van inspiratie en ontmoetingen. Een uitgebreid programma vervolledigt het menu en maakt van Saveurs & Métiers een niet te missen gelegenheid voor uitwisselingen en boeiende ontdekkingen om uw bedrijf te helpen ontwikkelen.

Salon Saveurs & Métiers, 2,3,4 février 2025, Namur Expo


120 EXPOSANTEN

De exposanten van Saveurs & Métiers zijn het uitstalraam voor innovaties en trends in de voedingssector.

Van internationale merken en veelbelovende start-ups tot lokale leveranciers en producenten, ze zullen er zijn om je de nieuwe producten te tonen waarmee je morgen je schappen en toonbanken kunt vullen. Op hun stands kun je ook apparatuur en materialen van hoge kwaliteit ontdekken.

Saveurs & Métiers Les 2-3-4 février 2025 à Namur Expo


SPECIALE ZONES, IN HET HART VAN CONSUMENTENTRENDS

Onder deze exposanten willen we graag twee themazones uitlichten die het hart vormen van de huidige consumententrends:

De zone Saveurs de chez nous brengt een vijftigtal Waalse producenten en ambachtslui samen, in samenwerking met het Agence Wallonne pour la Promotion d'une Agriculture de Qualité (Apaq-W). Ontdek de rijkdom van onze streekproducten en pas deze streekproducten en smaken toe in uw assortimenten of bereidingen!

Als u op zoek bent naar innovatieve producten om in te spelen op nieuwe consumententrends, zal de Market Place u zeker weten te verleiden: spotlight op biologische voeding, natuurlijke of minimaal verwerkte 'gezondheidsproducten', voedingsmiddelen die compatibel zijn met vegetarisch-veganistische en speciale diëten ('free from'), zero waste of anti-afvalproducten...

Saveurs & Métiers. 2-3-4 février 2025. Namur Expo


PROGRAMMA KANT


Kortsluiting" netwerken

In zijn laatste barometer over de consumptie van streekproducten, die in februari 2023 werd uitgevoerd bij een panel van 1.500 Franstalige Belgen, toonde het Observatoire de la Consommation aan dat 3 consumenten op 4 aandacht hadden voor de herkomst van producten en dat bijna 9 consumenten op 10 van Waalse producten overwogen om hun consumptie te verhogen. Kortom, korte distributiekanalen hebben een mooie toekomst voor zich!

Wilt u deze trend volgen en nieuwe partnerschappen aangaan met Waalse producenten? De Apaq-W heeft de beurs Saveurs & Métiers uitgekozen om op maandag 3 februari haar B2B-actieprogramma 2025 en haar platformen, zoals #jecliquelocal, die de ontwikkeling van commerciële relaties tussen kopers en lokale producenten bevorderen, voor te stellen.

Dit netwerkevenement is gericht op het ontmoeten en ontwikkelen van nieuwe commerciële relaties tussen lokale producenten/ambachtslieden en inkopers uit de levensmiddelenhandel.

2-3-4 février 2025 Namur Expo Salon Saveurs & Métiers


Conferenties

Wat zijn de belangrijkste voedseltrends en innovaties in de schappen in 2025? Hoe kun je je bedrijf voorbereiden op de toekomst? Hoe kunt u uw (toekomstige) klanten bereiken via sociale netwerken in uw verzorgingsgebied?

Ontwikkeld in samenwerking met Retail Influencer Vincent Panneels (20/Cent Retail), wil het Saveurs & Métiers conferentieprogramma antwoorden geven op vragen die retailers dagelijks bezighouden.


Jobday: vind je toekomstig talent!

Talent en passie zijn de belangrijkste drijfveren voor groei en innovatie voor bedrijven en retailers in de voedingssector. Daarom organiseert Saveurs & Métiers samen met Forem een grote Jobday!

Is jouw bedrijf op zoek naar toekomstige medewerkers? Schrijf je dan in op www.saveurs-metiers.be/jobday en profiteer van de ondersteuning van Forem bij je zoektocht en ontmoet gekwalificeerde kandidaten op maandagochtend 3 februari bij Saveurs & Métiers.

2-3-4 février 2025 Namur Expo - Saveurs & Métiers


Vakbeurs

2-3-4 februari 2025 in Namur expo

Gratis toegang voor professionals:

Schrijf u in op www.saveurs-metiers.be

met code BAAC1000

SAVEURS & METIERS
AVENUE SERGENT VRITHOFF 2
5000 NAMUR
saveurs-metiers@easyfairs.com
www.saveurs-metiers.be

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door JFE11 oktober 2024
company corner

EASYFAIRS BELGIUM

AVENUE SERGENT VRITHOFF 2, NAMUR 5000Meer info
ChocolaterieBeurzenBakkerijDelicatessesFoodservicesFood retail
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine