- 17 juni 2021
WAT IS JOUW SIGNATUUR CHOCOLADEREEP?
Al meer dan 10 jaar produceert Dandelion Chocolate small-batch bean-to-bar chocolade in San Francisco’s Mission District. Sinds het begin is het Dandelion-team gefocust op het ‘heruitvinden’ van chocolade. Op het naar voren brengen van de nuances van écht goede, onderscheidende cacao. Dandelion’s chocolade bestaat daarom enkel uit twee ingrediënten: ethisch geproduceerde, goed gefermenteerde, zorgvuldig geroosterde bonen en biologische rietsuiker.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.