“Voeding voor het leven”

Opendeurdag: zondag 24 maart 2019

Als toonaangevende voedingsschool in Brugge investeert Ter Groene Poorte in toekomstige gastronomen en voedingsspecialisten. Of je nu studeert voor bakker, chocolatier, slager, kok, patissier, voedingstechnoloog of grootkeukenkok: je opleiding aan Ter Groene Poorte vormt je tot een vakman die een open kijk heeft op nieuwe technieken en maatschappelijke trends.
Ter Groene Poorte vormt al decennia het kloppend hart op gebied van opleidingen binnen de voeding. De kruisbestuiving tussen de verschillende opleidingen zorgt voor een unieke sfeer en ontwikkeling, die je enkel bij Ter Groene Poorte vindt. Van startende leerlingen in de eerste graad tot mature jongeren na één of meerdere specialisatiejaren: de school zorgt ervoor dat je met creativiteit, vakkennis en passie gevormd wordt tot een persoonlijkheid die als vakman én als mens goed in het leven staat.
Ontdek het hier zelf op de opendeurdag op zondag 24 maart 2019. 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.