Registreer u voor het gratis online magazine en krijgt beperkte online toegang

Registreer

Sergio Herman: "Ruby is een revolutie, je kan er alle kanten mee op."

Tijdens de openingsnacht van Salon du Chocolat in Brussel werd ook de roze chocolade van Callebaut officieel voorgesteld. Verschillende chefs, chocolatiers en patissiers maakten voor de gelegenheid een creatie met Ruby RB1. Zo ook Sergio Herman en David Maenhout. Beiden vinden het een fantastische revolutie, waar je de creativiteit volledig op los kan laten. Niet alleen rood vruchten zijn een goede combinatie met de roze chocolade, ook met bijvoorbeeld praliné of verse kruiden kan je lekkere creaties maken. 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.