Mary Barnard voorzitter CAOBISCO

Tweejarig mandaat voor het eerst aan vrouwelijke kandidate toegewezen

Tijdens de recente algemene vergadering van CAOBISCO (de vereniging van chocolade-, biscuit- en suikerwerkindustrieën in Europa) werd Mary Barnard (Mondelez International) verkozen tot voorzitter voor een termijn van twee jaar. Ze wordt de opvolgster van Alessandro Cagli, directeur van de Ferrero-groep. Mary is de eerste vrouwelijke business leader die de rol van voorzitter voor CAOBISCO kreeg toegewezen. Ze begon haar mandaat op 15 juni 2018. De zakenvrouw is verantwoordelijk voor iconische chocolademerken zoals Cadbury, Milka, Côte d'Or en Toblerone bij Mondelez International en is een gepassioneerd pleitbezorger voor het wereldwijde duurzaamheidsprogramma rond cacao, Cocoa Life.
"Het is een spannende tijd om deze positie te verwerven”, meent Barnard, “Deze branche past zich aan aan de veranderende verwachtingen van de consument en creëert zo een dynamische beleidsomgeving. Als banketbakkers, chocolademakers en bakkers hebben we een uniek verhaal te vertellen over de producten die wij bieden aan consumenten en hoe we waarde en kansen creëren in de supply chain. Het is een eer om verkozen te worden en ik dank de verenigingen en hun leden dan ook voor hun vertrouwen”.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.