Lareka nieuwe partner Awards Day

Specialist in verpakkingsmachines

De Belgian Chocolate Awards Day heeft er met Lareka een nieuwe partner bij. Het bedrijf reviseert en ontwikkelt al dertig jaar chocoladeverpakkingsmachines voor een breed scala aan producten, van chocoladerepen tot napolitains, maar ook holfiguren en twistproducten.

Tijdens de Belgium Chocolate Awards presenteert Lareka de BTB25, speciaal ontwikkeld voor de ambachtelijke chocolatiers met een voorliefde voor premium. Deze veelzijdige machine verpakt 25 repen per minuut in verschillende verpakkingsvormen, zoals de traditionele envelopvouw of een banderolverpakking. Buiten de standaard aluminium verpakking voor de binnenlaag kan men ook de reep in pergamijn, transparante film, biologisch afbreekbare film of agrarisch afvalpapier verpakken. Tevens is de machine makkelijk om te bouwen van formaat, dat kan in 15 minuten. Het formaatbereik van de verpakkingsmachine loopt van breedte 25-100 mm tot lengte 50-200 mm. Met de BTB25 haal je creatief alles uit de kast om je product te onderscheiden.

Inschrijven voor de thema- en netwerkdag Belgium Chocolate Awards Day kan via deze link. De Belgium Chocolate Awards Day is ook toegankelijk voor niet-deelnemers aan de vakwedstrijd.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Gerelateerde artikels

Winnaars Beste Praline Belgium Chocolate Awards 2025

Bij de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards 2025 tijdens beurs Artisan (Kortrijk) was de verrassing groot toen zowel de winnaar van de praline professioneel als die van de praline student uit de Sint Jozef Geel-school bleken te komen. Voor leraar Christof Lauwers en student Gil Hey was die verrassing leuk, maar niet geheel onverwacht.

Belgium Chocolate Awards 2025 tijdens Artisan

Tijdens de eerste editie van Artisan - de samensmelting van de professionele foodbeurzen Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola - zal op dinsdag 30 september voor het eerst in Kortrijk Xpo de Belgium Chocolate Awards plaatsvinden. Een aantal categorieën worden live gejureerd en voorafgaand aan de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards reiken we ook de Food Personality of the Year Awards uit. Afspraak na de middag op het Deli-inspiratieplein in hallen 1 & 2.

Chocolatier met prijswinnend degustatiesalon

David Van Acker en Pieter de Volder van ZUUT zijn geen onbekenden voor vakblad Chocolaterie. In 2023 wonen ze met hun eigen interieurcreaties nog de toenmalige Best Shop Design-categorie van de Belgium Chocolate Awards. Tijdens een bezoek aan hun fantasierijke winkel in Leuven spraken we over de geschiedenis van ZUUT en wat de toekomst brengt.

Chocoladegeschenk als branding Maasmechelen

Vier speciaal gecreëerde pralines, in de vorm van een hart dat doormidden kan gebroken worden om te delen: dat is MaasMoment. Met dit chocolade relatiegeschenk in opdracht van de gemeente Maasmechelen won B-art Chocolates in zijn categorie.

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine