- 22 december 2017
Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau
Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau Het nieuwe concept van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde doet watertanden Dit voorjaar openen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde ‘Chez Clair’, waar luxueuze haute éclairs centraal staan. Het duo is ook wel bekend van WASBAR. De éclair wordt in dit nieuwe concept naar een hoger niveau getild. Zo zal je tussen 13 smaken kunnen kiezen, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Chez Claire zal een groot menu samenstellen, waar ook personen met voedselintoleranties bij terecht kunnen. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire ook al volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes. Je kan ze daar ter plekke degusteren of ze meenemen in een cadeauverpakking. Het duo maakte ook bekend hun eigen Chez Claire champagnemerk op de markt te brengen, genaamd Cuvée Claire. Het interieur van de zaak werd ontworpen door de designstudio Pinkeye, die ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.