Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven

Moderne rijskast, 3 bakniveaus, hedendaagse look en multifunctioneel

Cursisten van Syntra West campus Brugge kunnen sinds kort gebruik maken van een hypermoderne, nieuwe bakkersoven. Het multifunctionele type behoort tot de top in de sector, met een moderne rijskast, drie bakniveaus, een hedendaagse look. De oven dient voor zowel brood als patisserie en zal ook gebruikt worden in de gloednieuwe opleiding tot pizzabakker, ‘Pizzaiolo’ die dit najaar van start gaat. De twee pizzadocenten zijn niet van de minste. Aroldo Lacomelli volgde zijn pizzaopleiding in Italië. En Massimo Quondamatteo heeft zijn eigen pizzaschool in het Italiaanse Fermo.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine