Partnercontent

aardbeienbavarois

Chef Christophe Declercq creëert een heerlijke aardbeienbavarois volgens een nieuwe methode. Bekijk het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=6FR95agbS6k
Ingrediënten voor deze bavarois:
• 250 g aardbeienpuree
• 8 g gelatineblaadjes
• 500 g slagroom
• 75 g suiker
Christophe maakt gebruik van de scheurbare moules van IBC Belgium, verkrijgbaar in diverse maten en vormen. De bijhorende stencils zorgen voor een extra dimensie en bestaan zowel in klassieke als moderne ontwerpen, én in ontwerpen voor feestgelegenheden. De stencils zijn herbruikbaar en flexibel, ze passen perfect in de vorm van de moules.
Bekijk alle tutorials videos van IBC hier: https://www.ibcbelgium.com/nl/tutorialsnl


Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

IBC BELGIUM

WATERVEN 7, HEULE 8501Meer info
Chocolade afgewerkte productenArtisanale chocoladeChocolade decoratiesChocolade grondstoffenPatisseriedecoratiesPatisserieLezers grafisch nieuws
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine