- 07 april 2020
- Door Lana Dalle
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Consument smaakt voedseloverschotten
Na sluitingstijd belanden in restaurants, bakkerijen en supermarkten heel wat dagverse maaltijden in de vuilnisbak. Het gaat over producten nét niet meer geschikt voor verkoop, maar nog perfect voor consumptie. Via de gratis mobiele applicatie Too Good To Go kunnen handelaars op het einde van de dag hun voedseloverschotten tegen een lagere verkoopprijs kwijt aan de lokale consument. Dat betekent minder afval, extra omzet en nieuwe klanten. Wij spraken met Frederik Van Dessel, chef verkoop bij Too Good To Go.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.