Wie wordt Eerste Patissier-Chocolatier van België 2021?

Herman Van Dender, Patrick Aubrion en Marc Ducobu blazen de wedstrijd nieuw leven in

De wedstrijd Eerste Patissier-Chocolatier van België wordt dit jaar voor het eerst sinds jaren opnieuw georganiseerd. Het nieuws werd aangekondigd tijdens de officiële prijsuitreiking voor de meesterschapswedstrijden Eerste Kok en Eerste Maître d’Hôtel van België 2020 op de Campus CERIA in Anderlecht. Een comité bestaande uit provoost Pierre Saey, Patrick Aubrion, Marc Ducobu en Herman Van Dender zal samen met de gastronomische Club Prosper Montagné instaan voor de organisatie en het goede verloop van de wedstrijd. Inschrijven kan nog tot 15 juni 2020, de finale gaat door op maandag 28 september in de CERIA-Campus in Anderlecht.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.