INVESTEREN IN IJSBEREIDING BIEDT INTERESSANTE KANSEN

Shockvriezers en pasteurisators zijn geen overbodige luxe

De zomermaanden zijn voor chocolatiers doorgaans een moeilijke periode om te overbruggen. De temperaturen stijgen en mensen willen verfrissing, een nood waarbij hun kernproduct alleen geen soelaas kan bieden. Chocolade valt echter gemakkelijk te combineren met ijs. Dat maakt van ijs een interessante extra inkomstenbron. Het is bovendien een investering waar interessante marges bij komen kijken en die bovendien relatief snel terug te verdienen is. Fabrikanten bieden tegenwoordig voor starters bijkomende opleidingen aan om een stevige basiskennis op te bouwen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.