Een subtiele toets van chocoladezorgt al voor extra smaak en textuur (creatie van Anthony Lams)
Een subtiele toets van chocoladezorgt al voor extra smaak en textuur zo ook bij deze creatie van Anthony Lams

GEBRUIK WEER MARSEPEIN IN UW CHOCOLADECREATIES

Marsepein zorgt voor extra smaak en fijnere decoratie

Gebruik weer marsepein in je chocoladecreaties. Dat is de boodschap die marsepeinexpert Anthony Lams zijn collega-chocolatiers graag wil meegeven. De uitzonderlijk goede verkoopcijfers van zijn atelier bewijzen namelijk dat marsepein nog steeds populair is bij de klant. Marsepein en chocolade geven een lekkere combinatie, niet alleen naar smaak toe, maar ook naar textuur toe. Je kunt marsepein gebruiken om figuren te voorzien van een fijnere afwerking én het is een uitstekende vulling voor pralines, al dan niet in combinatie met vruchten, siropen of likeur.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.