- 29 maart 2018
Dit is de jury voor de Belgium Chocolate Awards
Dit is de jury voor de Belgium Chocolate Awards Wie zetelt in de jury? Op 29 mei vindt de finale van de Belgium Chocolate Awards plaats. De inzendingen in de categorieën Best Praline (professionelen en opleidingen) en Filled Bar (professionelen) zullen beoordeeld worden door een deskundige jury. Dit zijn de juryleden: -Guido Devillé - Alimento -Joost Arijs - Chocolaterie/patisserie Joost Arijs -David Maenhout - Chocolatier M -Pascal De Deyne - Chocolaterie/patisserie Van Dender -Julie Vanborm - Chocolaterie De Zwarte Vos -Dimitri Salmon - Chocolaterie/patisserie La Dacquoise -Jurgen Koens - Pastry Club -Erik Goossens - Goossens Chocolatier -Bart de Gans - Perfri pastry consultant -Fien Oosthuyse - Patisserie/chocolaterie Ducobu -Bruno Van Vaerenbergh - culinary advisor FrieslandCampina -Jelle Verstraete - Choco-Story Nog tot 30 april kunt u inschrijven aan een voordeeltarief voor de Belgium Chocolate Awards Day op dinsdag 29 mei, ook als u niet deelneemt aan de Awards. ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.