Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau

Het nieuwe concept van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde doet watertanden

Dit voorjaar openen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde ‘Chez Clair’, waar luxueuze haute éclairs centraal staan. Het duo is ook wel bekend van WASBAR. De éclair wordt in dit nieuwe concept naar een hoger niveau getild. Zo zal je tussen 13 smaken kunnen kiezen, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Chez Claire zal een groot menu samenstellen, waar ook personen met voedselintoleranties bij terecht kunnen. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire ook al volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes. Je kan ze daar ter plekke degusteren of ze meenemen in een cadeauverpakking. Het duo maakte ook bekend hun eigen Chez Claire champagnemerk op de markt te brengen, genaamd Cuvée Claire. Het interieur van de zaak werd ontworpen door de designstudio Pinkeye, die ook meewerkte aan het prijzenwinnende concept van WASBAR. Eind februari staat de grote opening gepland in Gent en Antwerpen, smakelijk!

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine