- 03 oktober 2017
Belgium Chocolate Awards uitgereikt
Belgium Chocolate Awards uitgereikt Fien Oosthuyse maakt de Beste Praline Op woensdag 27 september werden in Crowne Plaza in Brugge de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. Deze wedstrijd, die al aan zijn zesde editie toe was, bekroont de Beste Praline. Nieuw dit jaar was ook de prijs voor Best Filled Chocolate Bar. In de categorie professionelen was het Fien Oosthuyse die de hoogste score behaalde, met haar praline Fassion. De tweede plaats was voor Pol Deschepper , Olivier Willems werd derde. In de categorie opleidingen mocht Alex Verelst (PIVA) de award in ontvangst nemen. De tweede plaats was voor Institut Emile Gryzon , de leerlingen van 4BBA van VTI Spijker behaalden de derde hoogste score. Op vlak van Filled Bars kon de reep van Wim Vyverman de jury het meest bekoren. Pol Deschepper behaalde de tweede plaats, Arnaud Champagne sloot de top drie af.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.