aardbeienbavarois

aardbeienbavarois

aardbeienbavarois Chef Christophe Declercq creëert een heerlijke aardbeienbavarois volgens een nieuwe methode. Bekijk het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=6FR95agbS6k Ingrediënten voor deze bavarois: • 250 g aardbeienpuree • 8 g gelatineblaadjes • 500 g slagroom • 75 g suiker Christophe maakt gebruik van de scheurbare moules van IBC Belgium, verkrijgbaar in diverse maten en vormen. De bijhorende stencils zorgen voor een extra dimensie en bestaan zowel in klassieke als moderne ontwerpen, én in ontwerpen voor feestgelegenheden. De stencils zijn herbruikbaar en flexibel, ze passen perfect in de vorm van de moules. Bekijk alle tutorials videos van IBC hier: https://www.ibcbelgium.com/nl/tutorialsnl

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.