Steeds meer voeren we met Chocolaterie eigen onderzoeken. Zo voerden we onlangs een onderzoek naar hoe belangrijk ijs is voor u als chocolatier. De resultaten krijgt u hier exclusief in uw mailbox. Stay tuned voor nog meer unieke content!
Joost Arijs leerde alle geheimen van het patisserievak kennen in Ter Groene poorte (Brugge) en ging onder meer aan de slag bij patissiers Mahieu (Sint-Pieters-Woluwe), Ducobu...
Onze opendeurdag, de mooiste dag van het jaar waar we als toonaangevende voedingsschool op 22 maart 2020 opnieuw tonen waarvoor we staan. Tonen wàt we zijn. Tonen wié we zijn. Ter Groene Poorte.
Chefs en consumenten wereldwijd prijzen Callebaut als een van de (h)eerlijkste chocolades. Maar behalve lekker en duurzaam is Callebaut-chocolade nu ook 100% traceerbaar.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.