Online magazines

10 maart 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
unieke content
Steeds meer voeren we met Chocolaterie eigen onderzoeken. Zo voerden we onlangs een onderzoek naar hoe belangrijk ijs is voor u als chocolatier. De resultaten krijgt u hier exclusief in uw mailbox. Stay tuned voor nog meer unieke content!
Bent u al ingeschreven voor de Belgium Chocolate Summit 2020? Ontdek het volledige programma en meld u vandaag nog aan!
lees meer
Joost Arijs leerde alle geheimen van het patisserievak kennen in Ter Groene poorte (Brugge) en ging onder meer aan de slag bij patissiers Mahieu (Sint-Pieters-Woluwe), Ducobu...
volledig artikel lezen
Onze opendeurdag, de mooiste dag van het jaar waar we als toonaangevende voedingsschool op 22 maart 2020 opnieuw tonen waarvoor we staan. Tonen wàt we zijn. Tonen wié we zijn. Ter Groene Poorte.
lees meer
Uw vakblad Chocolaterie neemt steeds de laatste evoluties in de branche onder de loep. De afgelopen weken voerden we een anoniem onderzoek uit ...
volledig artikel lezen
Chefs en consumenten wereldwijd prijzen Callebaut als een van de (h)eerlijkste chocolades. Maar behalve lekker en duurzaam is Callebaut-chocolade nu ook 100% traceerbaar.
volledig artikel lezen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.