Wat denkt u van vegan chocolade? Als chocolatier is het belangrijk om mee te evolueren met het veranderende consumptiegedrag van de hedendaagse consument. Veganistische producten en dus ook chocolade horen daar ook zeker bij. In welke mate bent u al bezig met vegan chocolade? Wij horen het graag! Ontdek verder onze tips om vetbloem te vermijden en vergeet niet om alle technologische innovaties voor uw zaak te spotten.
De vegan scene groeit gestaag in België. Toch is er een steeds grotere interesse bij de consument voor de plantaardige keuken. Ook zij willen genieten van een heerlijke praline of een lekker taartje. Lees meer
Ontdek de Callebaut Kerst Adventskalender!
Tijd voor de Callebaut Kerst Adventskalender! Open alle 24 vakjes en maak kans op een van de prijzen. We geven elke dag 5 kg Callebaut chocolade en andere goodies weg! De kalender is gevuld met spannende games. Maak kans op tal van prijzen!
VAKBEURS VOOR PROFESSIONNALS UIT VOEDINGSSECTOR EN FOOD RETAIL
Saveurs & Métiers, de vakbeurs die voortaan ieder jaar plaatsvindt, verzamelt de laatste trends voor alle professionals uit de voedingssector en food retail. Tijdens 3 dagen ontdek u het meest omvattend aanbod voor uw bedrijfssector: innovatieve producten, denkbare exposanten en inspirerend programma. Volledig artikel lezen
HOE KAN U VETBLOEM VERMIJDEN?
De eenvoudigste oplossing tegen vetbloem? De chocolade opeten vooraleer vetbloem optreedt. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Frank Boerboom van FrieslandCampina kwam op de Belgium Chocolate Summit vertellen over de verschillende soorten vetbloemvorming en gaf enkele tips over hoe dit te vermijden. Volledig artikel lezen
ZO KIEZEN ORGANISATOREN EVENTLOCATIES IN 2020
Naar aanleiding van deze Locatie-gids organiseerden wij een tweede Event Locatie Barometer. Gedurende september en oktober gaven 125 organisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête. Volledig artikel lezen
WELKE TECHNOLOGISCHE INNOVATIES ZIJN INTERESSANT VOOR UW ZAAK?
Technologische innovaties bieden u vandaag de nodige tools om uw ambacht uit te oefenen, een constante kwaliteit te leveren en u tegelijk meer te richten op de creatieve kant van het beroep. Volledig artikel lezen
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.