Drageermachines zijn ontworpen om diverse types van inclusies gelijkmatig te bedekken met een coating van chocolade of suiker. In een tweede bewerking krijgen de producten glans, of ze worden voorzien van een kleurtje of een laagje cacaopoeder. De creatieve mogelijkheden voor de chocolatier zijn schier oneindig.
Chocolaterie reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de zoetwarenbranche. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
Een gesprek met Herman Van Dender is een wandeling door de geschiedenis van de Belgische patisserie en chocolaterie maar ook een terugblik op het medailletijdperk van de Belgische hoogdagen van de patisseriewedstrijden.
Met de Food At Work Ecotrophelia Awards daagt de Belgische voedingsindustrie studenten uit om zelf de voeding van morgen te ontwikkelen. Jongeren mikken daarbij opvallend vaak op minder voedselverlies. Ontdek de winnaar.
Originechocolades zijn afkomstig uit een welbepaalde regio waar ze dankzij de specifieke terroir en de plaatselijke know-how een uniek smaakprofiel krijgen. Leveranciers stellen elk jaar nieuwe producten voor om aan de vraag van de markt te voldoen.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.