Online magazines

27 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
de mogelijkheden van foodprinting
Voedsel uit de printer: het is voor velen geen al te smakelijke gedachte en er wordt dan ook niet verwacht dat foodprinting de vertrouwde bereiding en consumptie van natuurlijke levensmiddelen zal vervangen. Wel biedt het mogelijkheden voor creativiteit. Die optie is meteen een eerste voordeel voor bijvoorbeel chocolatiers die zich willen onderscheiden met een complexe 3D-structuur.

Jade Lambrecht - bladmanager
Foodprinting kan een oplossing zijn voor bepaalde doelgroepen en biedt mogelijkheden voor productinnovaties. Er zijn nog uitdagingen, maar men onderzoekt hoe die kunnen worden getackeld.
Op 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte (Brugge). Naast de bekendmaking van de Belgium Chocolate Awards-winnaars staat deze dag in het teken van vakmanschap en inspiratie.
Als chocolatier klopt u veel uren per week. Tip: met de producten van Debic kunt u heel wat uren besparen. U leest hier hoe ijs bereiden met Debic Room IJsscoopmix een minder tijdrovende bezigheid wordt.
Customer delight, customer intimacy, customer centricity ... Ze betekenen in wezen allemaal hetzelfde: klantenbelevening. Jarenlang was het credo: 'klant is koning' – nu lijkt het of die consument een halfgod is.
Door te experimenteren met uitgekiende smaakcombinaties en in te spelen op de huidige tendensen kunt u een extra troef op tafel leggen en u onderscheiden van de concurrentie.
Wij polsten bij de lezers van Chocolaterie in hoeverre ijs in uw aanbod is ingeburgerd, welke obstakels u ervan weerhouden en welke ijsproducten het grootste groeipotentieel hebben.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.