Online magazines

20 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
trends in decoraties
Er is tegenwoordig een creatief en uitgebreid gamma aan decoraties op de markt. Fabrikanten zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën om elk door u afgewerkt product een meerwaarde te geven die de consument zoekt. In dit online magazine leest u welke trends in decoraties opvallend zijn en wat de populairste decoraties zijn voor alle belangrijke feestdagen van het jaar. 

Jade Lambrecht - bladmanager
Iedere feestdag en bijzonder evenement vraagt om een specifieke aanpak, en heeft zijn eigen symbolen, vormen en kleuren. In dit artikel overlopen we de populairste decoraties voor alle belangrijke feestdagen van het jaar.
In de assortimenten van diverse aanbieders signaleren we zowel dagelijks bruikbare als thematische versieringen in chocolade, marsepein, suiker en eetbaar papier, én niet-eetbare varianten in kunststof.
Op 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte. Naast de bekendmaking van de Belgium Chocolate Awards-winnaars staat deze dag in teken van vakmanschap en inspiratie!
Chocolaterie reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de zoetwarenbranche. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
Communicatie is het sleutelwoord van de laatste jaren! Iedereen weet dat het belangrijk is om duidelijk te communiceren met je klanten, via je website, op social media, etc. De winkelvloer wordt hierbij regelmatig over het hoofd gezien.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.