Online magazines

29 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
pak uit met ecologische verpakkingen
Duurzaamheid en ecologie; ook in de chocoladesector zijn het begrippen die aan belang winnen. Onder gezonde druk van de consument is de branche aan het 'verduurzamen'. Daarbij hoort dus ook een ecologisch verantwoorde verpakking. 

Jade Lambrecht - bladmanager
‘Less is more’, maar een wereld zonder verpakkingen is een utopie, zeker in de chocolade- en bakkerijsector. Omdat verpakkingen hier cruciaal zijn, ondernemen leveranciers allerlei initiatieven om de materialen duurzamer te maken.
De kleren maken de man. En dat geldt ook een beetje voor chocoladeproducten: met een mooi, uniek én perfect zittend jasje geeft u uw creaties nét dat tikje meer. Etimedia brengt een bijzondere verpakking op de markt!
De huidige situatie in de Zwarte Zee-regio heeft zwaarwegende gevolgen. Brood, een van de fundamentele pijlers van onze dagdagelijkse voeding en lokale werkgelegenheid, is rechtstreeks afhankelijk van de beschikbaarheid van granen en energie.
De glacering van taarten is met het oog op de uitstraling van de creaties uiterst belangrijk. Afwerkingen met ganache, glaçage en/of gelei winnen duidelijk terrein door de productieve en strakke afwerking die mogelijk is.
Communicatie is het sleutelwoord van de laatste jaren! Iedereen weet dat het belangrijk is om duidelijk te communiceren met je klanten, via je website, op social media, etc. De winkelvloer wordt hierbij regelmatig over het hoofd gezien.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.