Online magazines

08 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
van boon tot reep
Bean-to-bar is hip. In België heb je een aantal grotere spelers die er hun paradepaardje van maken en ook steeds meer kleinere chocolademakers maken de sprong. Mario Vandeneede, bean-to-barspecialist geeft een aantal tips. Maakt u ook bean-to-bar chocolade? Laat uw product jureren door experts ter zake en maak kans op een Belgium Chocolate Award. Laatste week om je in te schrijven, dus reserveer nog snel jouw plaatsje!

Jade Lambrecht - bladmanager
Mario Vandeneede, zaakvoerder van Chocolatoa en leerkracht chocoladebewerking aan Hotelschool Gent, reisde de wereld af op zoek naar de beste bonen.
Wereldwijd is er steeds meer interesse van chocolatiers om het volledige proces zelf in handen nemen. Bent u mee met het bean-to-barverhaal? Schrijf u dan in voor de beste bean-to-barchocoladereep!
We stellen dit jaar alle deelnemende creaties, concepten, winkels én chocolatiers voor in een luxueus Belgium Chocolate Awards-boek ter waarde van € 700!
Aan de iconische en populaire paasfiguren valt niet te tornen, maar met een focus op kwaliteit en een oog voor bijzondere smaakcombinaties en kunstzinnige versieringen kan men weldegelijk het verschil maken.
Toppatissier Joost Arijs verzorgde op 22 februari in het vernieuwde auditorium van Ter Groene Poorte een demonstratie over luxebanket.
Net zoals de voorbije jaren voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting. Wij vragen hiervoor 1 minuut van uw tijd en in ruil krijgt u de resultaten in uw mailbox.
“Hier leert ons land wat lekker is” Ter Groene Poorte is al meer dan vijftig jaar de toonaangevende voedingsschool nabij het station van Brugge. Het begon met een bakkerijschool in de jaren zeventig, maar niet veel later kwam er ook een slagerij- en een hotelafdeling bij. De school telt momenteel duizend leerlingen die verspreid zijn van de eerste graad tot en met de specialisatiejaren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.