De vele marsepeincreaties gaan verder dan onze verbeelding toelaten; van een peperdure Ferrari tot nostalgische LEGO-figuren. Uw vakblad trok naar het West-Vlaamse Bredene en klopte aan bij Anthony Lams, de meester in marsepein. Zijn creaties veroveren niet alleen het Belgische grondgebeid, hij triggert ook de smaakpapillen van klanten ver buiten onze landsgrenzen.
De populaire marsepeinfiguren veranderen per seizoen, waarbij een aantal gekende klassiekers jaarlijks de toonbanken opfleuren. “Iedereen kent de leuke figuurtjes die opduiken rond Halloween, Sinterklaas of Kerstdag."
Het oog wil ook wel eens wat, als het om paaseieren gaat. Hieronder hebben we wat tips voor u in de aanbieding die ervoor zorgen dat uw chocoladeproducten niet alleen als een streling voor de tong worden bevonden maar ook voor het oog.
Op dinsdag 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte. Ontdek de sprekers tijdens de Belgium Chocolate Awards Day.
We stellen dit jaar alle deelnemende creaties, concepten, winkels én chocolatiers voor in een luxueus Belgium Chocolate Awards-boek ter waarde van € 700!
Beantwoord enkele vragen en WIN een COYOTE met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Iedereen maakt evenveel kans om de prijs te winnen. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.