Online magazines

22 februari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
marsepein verkoopt het hele jaar door
De vele marsepeincreaties gaan verder dan onze verbeelding toelaten; van een peperdure Ferrari tot nostalgische LEGO-figuren. Uw vakblad trok naar het West-Vlaamse Bredene en klopte aan bij Anthony Lams, de meester in marsepein. Zijn creaties veroveren niet alleen het Belgische grondgebeid, hij triggert ook de smaakpapillen van klanten ver buiten onze landsgrenzen. 

Jade Lambrecht - bladmanager
De populaire marsepeinfiguren veranderen per seizoen, waarbij een aantal gekende klassiekers jaarlijks de toonbanken opfleuren. “Iedereen kent de leuke figuurtjes die opduiken rond Halloween, Sinterklaas of Kerstdag."
Het oog wil ook wel eens wat, als het om paaseieren gaat. Hieronder hebben we wat tips voor u in de aanbieding die ervoor zorgen dat uw chocoladeproducten niet alleen als een streling voor de tong worden bevonden maar ook voor het oog.
Op dinsdag 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte. Ontdek de sprekers tijdens de Belgium Chocolate Awards Day.
Naast de bekendmaking van de Belgium Chocolate Awards-winnaars staat deze dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie.
We stellen dit jaar alle deelnemende creaties, concepten, winkels én chocolatiers voor in een luxueus Belgium Chocolate Awards-boek ter waarde van € 700!
Beantwoord enkele vragen en WIN een COYOTE met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Iedereen maakt evenveel kans om de prijs te winnen. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.