originechocolade: de consument smaakt het verschil
De interesse in originechocolade stijgt continu. Het mooie herkomstverhaal en de volledige traceerbaarheid zijn extra verkooptroeven die de hedendaagse consument overtuigen. Leveranciers stellen elk jaar nieuwe producten voor om aan de vraag van de markt te voldoen. Je ontdekt de innovaties in dit online magazine.
Originechocolades worden gebruikt om een exceptionele toets te geven aan een eindproduct, maar ook om er een mooi stukje storytelling en herkomst aan te verbinden.
We stellen dit jaar alle deelnemende creaties, concepten, winkels én chocolatiers voor in een luxueus Belgium Chocolate Awards-boek ter waarde van € 700! Schrijf je snel in om jouw plaatsje te reserveren.
Heb jij een uniek idee, bijzonder concept of inspirerend chocoladeproduct ontwikkeld waar je trots op bent? Schrijf je dan snel in voor de categorie 'Beste Chocoladeconcept' en misschien sleep jij de hoofdprijs in de wacht.
Mario Vandeneede, zaakvoerder van Chocolatoa en juryvoorzitter bij de Belgium Chocolate Awards voor bean-to-bar, reisde de wereld af op zoek naar de beste bonen.
Tavola is terug en belooft u opnieuw te inspireren. Dankzij de doordachte mix van 500 sterke marktleiders en ambachtelijke producenten, ontdekt u op Tavola een uniek assortiment van premium food & drinks.
Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace, heerlijk plantaardig alternatief aan melkchocolade, geproduceerd in België, vrij van zuivel & noten, wordt geprezen als ‘beste chocolade op de markt van de plantaardige chocolade’.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.