Online magazines

25 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
uniek onderzoek over ijs
Als chocolatier is het opportuun om in te zetten op een product dat verfrissing biedt tijdens de zomermaanden. Wij polsten bij de lezers van Chocolaterie in hoeverre ijs in uw aanbod is ingeburgerd, welke obstakels u ervan weerhouden en welke ijsproducten het grootste groeipotentieel hebben. Daarnaast ontdekt u in dit online magazine waarom u moet deelnemen aan de Belgium Chocolate Awards 2022.

Jade Lambrecht - bladmanager
Al kuierend over de zeedijk, al slenterend door de drukke binnenstad of al drentelend langs de uitgestrekte weiden op het platteland; ijsjes worden overal geapprecieerd, ongeacht de locatie.
Met de Awards belonen we opnieuw de beste chocoladecreaties en zetten we uw vakmanschap volop in de kijker. Bovendien is deze jubileumeditie nog net dat tikkeltje specialer, want we breiden het aantal categorieën uit. Schrijf u nu alvast in voor de vakwedstrijd!
Het is een jubileum dat we niet zomaar laten passeren en dat vraagt om een feestelijk thema. De nieuwe editie in 2022 staat dan ook helemaal in het teken van het thema 'feest'.
Op 5 oktober 2021, één jaar na de virtuele uitreiking van de titel, ontvangt Pierre Marcolini - verkozen tot Beste Patissier ter Wereld - zijn prijs persoonlijk op het internationale podium van de World Pastry Stars.
Om de klanten te bedanken voor het vertrouwen en kennis te maken met nieuwe klanten, organiseert ECD en Koenen, samen met Selmi de ‘Chocolate Days’ in de showroom van ECD te Wilrijk.
Klanten winkelen doelgerichter, zoeken vooral gemak, omarmen omnichannel en kopen steeds vaker lokaal. Dat blijkt uit onderzoek van het Gentse RetailSonar.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw.
Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.