Online magazines

21 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Schrijf u in voor de Chocolate Awards

Al voor de tiende keer vinden in 2022 de Belgium Chocolate Awards plaats. Met de Awards belonen we opnieuw de beste chocoladecreaties en zetten we uw vakmanschap volop in de kijker. Bovendien is deze jubileumeditie nog net dat tikkeltje specialer, want we breiden het aantal categorieën uit. Schrijf u nu alvast in voor de vakwedstrijd!


Jade Lambrecht

Bladmanager Chocolaterie

Heeft u een unieke chocoladecreatie, -concept of winkelinrichting gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze vakjury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:




CATEGORIEËN

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:

  • BESTE PRALINE 
  • BEST GEVULDE CHOCOLADEREEP
  • BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP
  • BESTE CHOCOLADECONCEPT
  • BESTE WINKELINRICHTING

THEMA

De jubileumeditie in 2022 staat helemaal in teken van het thema 'FEEST'. Het thema geldt enkel voor de categorieën praline en gevulde chocoladereep. Laat uw inspiratie de vrije loop en verras ons met uw unieke creatie.

CHOCOLATE AWARDS BOOK

Voor de jubileumeditie worden alle deelnemende creaties en chocolatiers voorgesteld in een luxueus boek. Dit wordt een echt naslagwerk voor iedereen die professioneel aan de slag is in de chocoladesector. 

WAAROM DEELNEMEN

U haalt veel uit uw deelname aan de Belgium Chocolate Awards. Hierbij alvast de belangrijkste redenen om deel te nemen:

  • Als deelnemer wordt uw creatie, concept of winkel opgenomen in het prestigieuze Belgium Chocolate Awards boek.
  • U bent onze gast op de inspirerende Belgium Chocolate Awards Day op 31 mei
  • U ontvangt een certificaat van deelname
HOE DEELNEMEN

Deelnemen gebeurt in 3 stappen:

1 INSCHRIJVEN

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier

Deadline inschrijven: 15/03/2022

 

2 DOSSIER SAMENSTELLEN

Stel uw creatie / concept / project voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook aan de hand van enkele foto's.  

Deadline dossier indienen: 31/03/2022

 

3 UW CREATIE LEVEREN

U moet uw creatie indienen voor de dag van de jurering (woensdag 4 mei) i.g.v. deelname in de categorieën 'beste praline', 'best gevulde chocoladereep' en 'beste bean-to-bar chocoladereep'.

Datum: 02/05/2022 of 03/05/2022

Als deelnemer van de awards bent u sowieso ingeschreven voor de Chocolate Awards Day op 31 mei in Ter Groene Poorte. 

MEER INFO OVER DEELNEMEN

een initiatief in samenwerking met
Alle partners van de Belgium Chocolate Awards 2022 voor u op een rij.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.