Online magazines

11 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
uniek onderzoek over valentijn
Zeg het gewoon met chocolade; een zegswijze die wel vaker door de ateliers van chocolatiers galmt. En zeker tijdens valentijn, want wie valentijn hoort, denkt onherroepelijk aan deze lekkernij. Deze romantische periode is wellicht dan ook een van de belangrijkste periodes in het jaar voor elke chocolatier. In dit uniek onderzoek vanuit Chocolaterie polsten we naar hoe het aanbod eruitziet, wanneer men begint te produceren en hoe ze de verkoop inschatten. Kom hier alles te weten. 

Jade Lambrecht - bladmanager
Nu de valentijnperiode in rasse schreden nadert, is het een goed moment om te achterhalen wat u en uw collega's allemaal in de aanbieding hebben.
Al voor de tiende keer vinden in 2022 de PMG Belgium Chocolate Awards plaats, een initiatief van het Belgische vakblad Chocolaterie. Met de Awards belonen we opnieuw de beste chocoladecreaties en zetten we uw vakmanschap volop in de kijker. En deze jubileumeditie maken we nog net dat tikkeltje specialer.
Puratos is verheugd om aan te kondigen dat Pierre Tossut werd aangesteld als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de raad van bestuur. Beiden zullen hun functie opnemen vanaf 1 januari 2022.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Van Costa Rica over Oeganda tot Tanzania en Madagascar, de wereld is rijk aan cacaoplantages met een eigen chocoladestijl- en smaak. Mario Vandeneede, zaakvoerder van Chocolatoa en leerkracht chocoladebewerking aan Hotelschool Gent, reisde de wereld af op zoek naar de beste bonen.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.