welke chocoladebar won de belgium chocolate award?
Met enkele jaren ervaring in de patisseriewereld werkt Tio van Ginneken momenteel als chocolatier bij Manus in Brasschaat. De jonge twintiger wist de jury van de Belgium Chocolate Awards te overtuigen met zijn creatieve chocoladebar ‘Yamato’. We gingen langs in Brasschaat om de winnaar persoonlijk te feliciteren.
Tio van Ginneken wist de jury van de Belgium Chocolate Awards te overtuigen met zijn creatie. De chocoladebar is opgebouwd uit drie lagen: een fris zure gelei van sudachi, een kruidige witte chocoladeganache en een krokantje van gekarameliseerde kokos.
Callebaut loopt al sinds 2012 voorop in duurzaam geteelde cacao. Maar hun ambities gaan verder. Ze nemen hun verantwoordelijkheid met gedurfde doelen die ze tegen 2025 bereikt willen hebben.
De ChocoOne voldoet aan alle eisen voor kleinschalige productie met de hoogste productkwaliteit. Eén lijn - verschillende productcombinaties: massieve, inclusie bevattende of one-shot producten.
Sinds het begin is het Dandelion-team gefocust op het ‘heruitvinden’ van chocolade. Dandelion’s chocolade bestaat daarom enkel uit twee ingrediënten: ethisch geproduceerde, goed gefermenteerde, zorgvuldig geroosterde bonen en biologische rietsuiker.
Uit de vorige poll bleek dat 1 op 3 foodprofessionals van ons inspiratie verwacht voor recepten. Wij polsen graag nog even welke types u liefst ontvangt.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.